+ (359)879800055 hi@procare.bg

Color Guard® Stick SPF 30+ – Слънцезащитен стик SPF 30, запазващ цветовете на татуировката и осигуряващ защита от избледняване

12.90лв.

 • Запазва цветовете на Вашата татуировка свежи и същевременно я предпазва от избледняване
 • Уникална формула която подмладява, хидратира и подхранва татуирана кожа.
 • Стимулира регенерацията на клетки и непрекъснато обогатява цвета на татуировката
 • Прилага се лесно и удобно
 • Абсорбира се бързо
 • Съдържа Алое вера и Витамин Е
 • Подпомага борбата срещу преждевременно стареене на кожата
 • Сигурно противоалергично решение за дълготрайна грижа за кожата.
 • Подходящ за събиране на тен под различни форми
 • SPF 30+ осигурява 96,7% защита
 • Водоустойчив

Описание

Слънцезащитен стик Color Guard Stick SPF 30, със специални UV / UVA инхибитори, осигурява защита на татуировката от избледняване. Неговите съставки осигуряват хидратация на кожата, като по този начин татуировката обогатява своя цвят. Големият стик улеснява употребата, осигурява защита на татуировката, като същевременно позволява събирането на тен на другите участъци от кожата.

Слънчевата светлина е най-лошият враг на новите татуировки. Силните ултравиолетови лъчи (UVR) на слънцето предизвикват избледняване на татуировката, а продължителното излагане на слънчева светлина може да доведе и до пълно унищожение на цветовете. Само един единствен час на пряка слънчева светлина е напълно достатъчен да увреди нова, незащитена татуировка. Color Guard® със своята уникална формула действа като щит за Вашата татуировка, като в същото време  подмладява външният й вид. Color Guard® стик е създаден като изключително висококачествен продукт за грижа на кожата, да подобри и спомогне за по-дълъг живот на татуировките, независимо дали Вие се занимавате усилено с водни спортове, слънчеви бани, каране на ски или работа на открито. Както всички останали продукти на Lakeview Laboratories, Color Guard® стик не е тестван върху животни.

Предимства на Color Guard® Stick

Формула, която запазва цвета, за разлика от слънцезащитните кремове, които предпазват татуировките единствено от слънчево изгаряне, Color Guard® стик хидратира татуировката, като в същото време непрекъснато подхранва цветовете й. Уникална формула, която подмладява, хидратира и подхранва татуирана кожа. Стимулира регенерацията на клетки, докато непрекъснато обогатява цвета на кожата. Нанася се лесно и удобно, докато напълно се абсорбира. Обогатява естествено вашата кожа, Color Guard® съдържа екстракти от Алое, като същевременно е обогатен и с витамин Е-Complex. Color Guard® подпомага борбата срещу преждевременното стареене на кожата и е сигурно противоалергично решение за дългосрочната й грижа.

Използвайте против избледняване

Нанесете обилно върху татуировката, когато излизате на открито за работа, ски, плуване и др. Употребата на Color Guard® особено се препоръчва при използване на солариум. Използвайте Color Guard® на всеки няколко часа за максимална защита. Не забравяйте, че най-вредните лъчи на слънцето проникват през леки дрехи, като тениска или бански костюм. Използвайте Color Guard® за татуировки, които се намират под леки дрехи, като че са пряко изложени на слънчева светлина.

За подмладяване цветовете на татуировки

Нанесете два пъти дневно върху татуировката за най-добри резултати. Когато уникалната формула на Color Guard® започне да възстановява клетките на средният слой на кожата, вие ще започнете да виждате как кожата изсветлява и оздравява.

За цялостни и най-добри резултати

Обилно нанасяйте Color Guard® всеки ден върху татуираната кожа и няма да имате повече притеснения за цветовете и външния вид на Вашата татуировка. Татуировката Ви ще бъде добре защитена и ще продължи да изглежда като нова.

Комбинацията на Color Guard’s® от витамини и естествени минерали предпазва Вашата татуировка и външния й вид. Подмладява татуировката, докато действа като антиоксидант и защитава кожата Ви.

Слънцезащита

Защитният фактор (PF) е особено полезен при количествено определяне на ултравиолетовата  защита(UVR), която различните продукти осигуряват (като платове, продукти против слънчево изгаряне, очила и др.). PF показва колко ултравиолетови лъчи са блокирани от материала. Например, материал обозначен с фактор UPF 20 позволява само на един от всеки двайсет опасни ултравиолетови лъчи да преминат през него и да попаднат под неговата повърхност. Това означава, че този материал намалява излагането на ултравиолетови лъчи с фактор 20 или казано по друг начин, този материал ще блокира 95% от ултравиолетовите-лъчи и през него ще преминат само 5% от опасните ултравиолетови лъчи.

Слънцезащитен фактор (SPF) е мярка за защита, използвана при слънцезащитните продукти. SPF е съотношението на количеството ултравиолетови лъчи, които са необходими за да се получи забележимо зачервяване на кожа, върху която е приложен слънцезащитен продукт, в сравнение с кожа, върху която не е използван слънцезащитен продукт. Препоръчва се използването на слънцезащитни продукти с не по-нисък фактор от SPF 15 за всички части на тялото, които са изложени на ултравиолетови лъчи.

Често срещани защитни фактори

Съществуват няколко типа защитни фактори, които се използват за да се оцените ултравиолетовата защита предоставена от специфични видове продукти. За да се осигури надежда защита от слънцето, материалите обикновено трябва да са обозначени PF 15 или с по-висок фактор. Таблицата по-долу показва, че за да се осигури ефективна слънцезащита, то даден материал трябва да блокира повече от 93% от ултравиолетовата радиация.

Моля консултирайте се с Вашия специалист преди употреба. Това ще Ви гарантира максимална удовлетвореност и добрите резултати! 

Допълнителна информация

Количество

14 г

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете първия отзив за „Color Guard® Stick SPF 30+ – Слънцезащитен стик SPF 30, запазващ цветовете на татуировката и осигуряващ защита от избледняване“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Име (задължително)

Email (задължително)

Съобщение