+ (359)879800055 hi@procare.bg

Original Tattoo Goo® – оригиналният мехлем за грижа към новата татуировка

  • 97.5% натурален
  • Намалява периода необходим за пълно заздравяване на кожата
  • Не запушва порите
  • Основни съставки – зехтин, какаово масло и масло от пшеничен зародиш
  • Обогатена формула с Витамин Е
  • Разработено от екип с фармацевти специалисти в областа
  • Дерматологично тестван
  • Не съдържа петролни продукти и ланолин
  • Осигурява защитна бариера

10.90лв.

Описание

Original Tattoo Goo® – натурален мехлем с естествени съставки и идеален избор на продукт за грижа към една нова татуировка

Базиран на осем различни природни съставки Original Tattoo Goo® е 97,5% натурален и можете да откриете в 3 различни разфасовки, спрямо количеството, което ще Ви бъде необходимо за Вашата нова татуировка.

Оригиналната формула на този мехлем съкращава оздравителния период наполовина, като при правилна употреба на продукта, той може да бъде ограничен до 3 дни. Богатата на естествени масла формула – зехтин, кокосово масло и масло от пшеничен зародиш,  в комбинация с Витамин Е и букет от подбрани билки, образува защитен хидратиращ слой, който спомага изключително ефективно за регенериране и заздравяване на кожата, без да запушва порите и да повлиява върху качеството на цветовете. Напротив! Original Tattoo Goo® освежава цветовете, както на нови, така и на по-стари татуировки.

Original Tattoo Goo® е подходящ и за леки кожни раздразнения, като ожулвания, натъртвания, измръзване на кожата,  слънчево изгаряне и други. Статистиките сочат, че този мехлем, наложил се вече като ТОП ПРОДУКТ е помогнал на над 1 милион души за ефективното заздравяване на тяхната кожа след придобиване на нова татуировка.

Как да се грижиш правилно за своята татуирова, години наред, беше тема на сериозни дискусии в тату средите. На татуистите се налага да предлагат гама от продукти, достъпни в местните аптеки и дрогерии. Тези продукти са разработени за предпазване от инфекции при порязвания, изгаряния и охлузвания, а не за третиране на нова татуировка. Голяма част от тези продукти съдържат петролиум и ланолин, които при приложение върху нова татуирана кожа запушват порите, причинявайки обриви и всъщност забавят регенерацията и оздравителния процес, от който тя се нуждае. Често тези продукти предизвикват алергични реакции и приложението им при нови татуировки може да доведе до извличане на мастилото и трайно увреждане на Вашата нова татуировка. Продуктите на Tattoo Goo  НЕ  съдържат петролиум и ланолин.

Original Tattoo Goo® е най-добрият продукт на пазара, предназначен за качествена и сигурна грижа за една нова татуировка. За разлика от други средства, предлагани за масова употреба, продуктите на Tattoo Goo са специално създадени от специалисти в областта и са масово предпочитани и препоръчвани продукти в световен мащаб.

Моля консултирайте се с Вашия татуист преди употреба. Това ще Ви гарантира максимална удовлетвореност и бързи резултати! 

Допълнителна информация

Количество

21,3 гр

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете първия отзив за „Original Tattoo Goo® – оригиналният мехлем за грижа към новата татуировка“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Име (задължително)

Email (задължително)

Съобщение