+ (359)879800055 hi@procare.bg

Tattoo Goo® Deep Cleansing Soap – Антибактериален почистващ сапун

  • За почистване на татуировки и дермални пиърсинги
  • PCMX-L Advanced Micro moleculs formula – позволява дълбоко почистване
  • Широкоспектърно антибактериално и антимикотично действие
  • Нежна към кожата формула с балансирано рН
  • Премахва мъртвите клетки и замърсявания от кожата

8.90лв.

Описание

Tattoo Goo®Deep Cleansing Soap e aнтибактериален почистващ сапун, който се грижи за кожата, отстранявайки мъртвите клетки и предотвратявайки развитието на инфекции.

Почиства в дълбочина и действа антибактериално на новите татуировки и пиърсинги, като е нежен към кожата и не съдържа съставки, които биха могли да навредят на новосъздадените боди арт произведения. Специалната формулировка, съдържаща PCMX-L  почиства и предотвратява разпространението на бактерии и инфекции, като премахва мръсотията и мъртвите клетки от кожата. Отстранява сигурно ненужния слой, за да може кожата да се регенерира по-бързо, да има достъп до повече кислород и  да спомогне за по-бързото зарастване на татуировката и пиърсинга.

Когато избирате сапун, с който ще почистите Вашата нова татуировка или пиърсинг, е необходимо да изберете продукт, който не е груб към кожата. Грубите сапуни могат да изсушат кожата, образувайки области, в които могат да се скрият бактерии и вируси. Това е опасно и прави зоната още по-трудна за почистване.

Традиционните антибактериални сапуни съдържат елементи на амоняк, които са с висока алкалност и краткосрочен ефект на действие. Те нямат антимикробни свойства и влошават добрата хигиена на кожата, тъй като унищожават нейния мукозен слой. Обикновените „зелени” сапуни, са пример за такъв тип продукт.

Повечето хора не са запознати с това, че алкохолът, сочен като първокласен антисептик, има краткотраен ефект от порядъка на 10-15 секунди. Ако четете медицинските статии, които подкрепят употребата на продукти, създадени на алкохолна основа, ще разберете, че за да постигнете ефективно почистване ще ви трябват количество от минимум 5 мл чисто вещество. Повечето продукти за почистване, рядко съдържат повече от 1 мл  и не предоставят сигурна антибактериална среда.

Почистващият в дълбочина сапун Tattoo Goo® Deep Cleansing Soap предоставя сигурно почистване и широкоспектърно антибактериално действие, като в същото време е нежен към кожата. За разлика от „зелените” сапуни, тази формула е с ниско pH и съдържа ключови съставки, които спомагат на  кожата да бъде гладка и копринено мека.

Ключовата съставка е PCMX-L в комбинация от хлороксиленол (PCMX) и натриев лаурил саркозинат (Lauricidin), който се добива от екстракт от палмово семе. Тази уникална и патентована молекулна структура е способна да почисти кожата в дълбочина, като това е постигнато чрез намаляване на молекулният размер на съставките. Те не са токсични и са изключително ефективни при унищожение на патогенни микроорганизми на клетъчно ниво. След като клетъчната им стена бъде разрушена, бактериите не могат да се рекомбинират или размножават и това води до тяхната гибел. Хлороксиленол е една от добре известните антибактериални субстанции в микробиологията. Комбинацията от тези съставки осигурява бързодействащ, почистващ продукт с висок спектър на антибактериално действие, който няма да нарани Вашата кожа.

Като демонстрация за ефективност на този продукт може да накарате клиента да почисти ръцете си със този сапун. Той ще забележите две неща. Първо сапунът се пени много лесно и осигурява мек комфорт при почистване. Когато ръцете са добре измити и все още мокри, ги накарайте да си стиснат ръцете, за да усетят сигурното и особено чувство на пълна чистота и комфорт.

Моля консултирайте се с Вашия специалист преди употреба. Това ще Ви гарантира максимална удовлетвореност и бързи резултати! 

 

Допълнителна информация

Количество

60 мл

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете първия отзив за „Tattoo Goo® Deep Cleansing Soap – Антибактериален почистващ сапун“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Име (задължително)

Email (задължително)

Съобщение