+ (359)879800055 hi@procare.bg

Tattoo Goo Blue Wave™ – разтвор за почистване и заздравяване на дермални пиърсинги

13.00лв.

Описание

Blue Wave™ е натурално решение, което ускорява оздравителния процес и почиства новите пиърсинги. Новият почистващ физиологичен разтвор е дело на създателите на Tattoo Goo® и X-pressions®, най-популярните световни марки за продукти за татуировки и пиърсинг.

Blue Wave™ е изцяло натурален антисептичен разтвор, който подпомага по-бързото оздравяване, както и почистването на нови пиърсинги. Когато физиологичните разтвори се използва ежедневно, те помагат за отстраняването на сухи тъкани и секрети. Подобно на останалите физиологични разтвори Blue Wave™ спомага за намаляване на образуване на бучки и белези. Blue Wave™ може да се използва както за орални така и за дермални пиърсинги.

Една отлична естествена алтернатива, почистващият физиологичен разтвор Blue Wave™ е идеално решение за тези, които пътуват често. Blue Wave™ е много удобен за носене в джоба или в чанта. Blue Wave™ съдържа най-високо качество фармацевтичен клас натриев хлорид (99.9% чистота), който се използва в медицинската индустрия. Морската сол съдържа различни неизпитани минерали, метали и дори тежки метали, които биха могат да имат негативно въздействие върху отворена рана. Ето защо медицинските специалисти, болници и спешни отделения избират да използват фармацевтичен клас натриев хлорид, който се съдържа в Blue Wave™.

Опазването на пиърсинга от бактерии и микроби е от жизненоважно значение за безопасно му оздравяване. Blue Wave™ може да се използва заедно с антисептика X-pressions Piercing Aftercare а също и с антибактериалния сапун Tattoo Goo® Deep Cleansing Soap.

Използвайте внимателно. Прилагайте малко количество, препоръчително е да нанасяте Blue Wave™ от 2 до 3 пъти на ден. Може да се използва и марля, напоена с разтвора, което осигурява по-прецизно и контролирано приложение особено в труднодостъпните места. Оралният пиърсинг може да се нуждае от по-често приложение на разтвора.

Свръх употребата на разтвор – физиологичен или от морска сол може да доведе до изсъхване на кожата. Суха кожа, причинена от  прекомерната употреба на солена вода лесно възприема и други манипулации, но може да предизвика зачервяване или дразнене на кожата. Препоръчваме употребата на малка доза от спрея, за да може антисептичното въздействие да се усети по-бързо.

Моля консултирайте се с Вашия специалист преди употреба. Това ще Ви гарантира максимална удовлетвореност и бързи резултати! 

 

Допълнителна информация

Количество

59 мл

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете първия отзив за „Tattoo Goo Blue Wave™ – разтвор за почистване и заздравяване на дермални пиърсинги“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Име (задължително)

Email (задължително)

Съобщение