+ (359)879800055 hi@procare.bg

Tattoo Goo Complete – Tattoo Aftercare Kit

33.00лв.

Комплектът включва:

Описание

Пълнен комплект с козметични принадлежности за поддържане на Вашата татуировка

Пълният комплект с принадлежности за поддържане на татуировки е всичко, от което се нуждаете за бързото и качествено оздравяване на новата татуировка, както и да поддържате добрият вид на татуировката и това тя да изглежда като в деня, в който сте си я направили.

Не е само за оздравяване на кожата!

Продуктите на Tattoo Goo са предназначени  за живота на вашата татуировка. За поддържане на  ярки цветове върху кожата, използвайте мехлеми и лосиони за татуировки. Те не само ще помогнат за заздравяването на дермата в зоната,  а ще освежат цветовете на мастило.

Не забравяйте, че една татуировка е рана или белег, за който се знае, че изисква период от 1 година, за да заздравее напълно. Да! От външната страна може и да изглежда зараснало, но под повърхността на кожата тя все още се възстановява. Пълното зарастване може да продължи до година и половина след направата на нова татуировка.

Не вярвайте на думите ни. Ако имате стара татуировка просто нанесете мехлем или лосион Tattoo Goo върху половината си татуировка за една седмица и сами ще видите разликата. Да видиш е да повярваш 🙂

Моля консултирайте се с Вашия специалист преди употреба. Това ще Ви гарантира максимална удовлетвореност и бързи резултати!  

 

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете първия отзив за „Tattoo Goo Complete – Tattoo Aftercare Kit“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Име (задължително)

Email (задължително)

Съобщение