+ (359)879800055 hi@procare.bg

Tattoo Goo X-pressions™ Piercing – антибактериален спрей за дермални и ендодермални пиърсинги

  • Дерматологично тестван
  • Антибактериален / антимикробен разтвор
  • Предотвратява инфекции, възпаление и белези

13.00лв.

Описание

За дермални и ендодермални пиърсинги !!! Нова готова за употреба формула CPC- MSM Complex. Спрея за грижи за пиърсинга X-pressions ™ съдържа CET-C, силно анти-бактериално и анти-микробно въздействие. CET-C е ефективен срещу Staph aureus, E. coli, Candida albicans, Aspergullis niger и Pityrosporum ovale. X-pressions е продукт на водна основа и не съдържа алкохол, който би могъл да изгори новия пиърсинг. X-pressions има приятен аромат, който предпазва от горчив послевкус при орална употреба.  Готовата за ползване формула премахва нуждата от смесването на продукта с вода или с други продукти. Спреят се побира дори в джоб или дамска чанта.

Лесна грижа за вашия пиърсинг

Много от продуктите за грижа за пиърсингите  са предназначени за третиране на външна кожа като уши и пъпове. Други продукти са насочени предимно към чувствителни области като устните и езика. Сега един продукт има бактерицидни свойства с които да третира едновременно външни и деликатни зони на тялото. Предимствата на качествените продукти за грижа за пиърсинг са много. Повечето хора, които създават пиърсинги, внимателно посочват, че първите няколко седмици са много важни в борбата с инфекции. Затова е важно хората с нови пиърсинги да са снабдени с продукти, които предлагат високо качество, цялостна грижа и да са лесни за употреба.

Tattoo Goo в сътрудничество с професионалисти в областта на пиърсинга разработи нова готова за употреба формула CPC- MSM Complex, която използва една от най-надеждите и признати формули. Спрей X-pressions™ за грижа за пиърсинга, съдържащ CET-C има силно анти-бактериално и анти-микробно въздействие. Повечето антисептици от този вид са води за уста, които съдържат алкохол. Това често причинява смъдене на отворените рани по кожата и също води до дразнене във вкуса. X-pressions™ не съдържа алкохол или натрий, с приятен аромат е, който предпазва от появата на горчив послевкус, смъдене или парене.

Метил-сулфонил (MSM) е естествено създаващo се сярно съединение което се намира в телата ни, както и в много често срещани напитки и храни, включително мляко, кафе, чай и зелени зеленчуци. В своята най-чиста химическа форма, MSM е без мирис, на практика без вкус, бяло, разтворимо във вода кристално вещество. MSM е едно от най-здравите вещества в биологията, и е съпоставимо като токсичността към водата. Някои от основните функции на MSM в тялото включват  – поддържане на структурата на протеините в тялото, подпомагане образуването на кератин, който е важен за косата и растежа на ноктите, подпомага производството на имуноглобулин, който поддържа имунната система и катализира химични реакции, които превръщат храната в енергия. Тези функции често водят до намаляване на възпалението и омекотяване на белега по тъканта.

Моля консултирайте се с Вашия специалист преди употреба. Това ще Ви гарантира максимална удовлетвореност и бързи резултати! 

Допълнителна информация

Количество

59 мл

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете първия отзив за „Tattoo Goo X-pressions™ Piercing – антибактериален спрей за дермални и ендодермални пиърсинги“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Име (задължително)

Email (задължително)

Съобщение