+ (359)879800055 hi@procare.bg

Защо не започнеш от тук?

Сподели нашата идея за грижата

Линия TattooGoo

Tattoo Goo е най-големият производител на козметични продукти от изцяло натурални етерични масла и овлажнители, специално разработени за бързо лечение и заздравяване на татуирана кожа.

Тези продукти не просто се грижат за заздравяването на кожата, а допринасят за „Живота на Вашата татуировка“. Съставките им са усъвършенствани и предназначени, за оптимално запазване и възстановяване на мастилото и цветовете.

През последните 10 години техните топ продуктите са се наложили като лек, който намалява периода, необходим на едно боди арт произведение да придобие завършения си вид.

Пиърсингът, като един от най-динамичните символи на себеизразяване има нужда от специализиран и безопасен оздравителен процес. Правилното и ефктивно лечение, осигурява по-дълъг живот на пирсинга и по-бързо заздравяване на кожата.

Имаш нов пиърсинг, създаден в модерно студио с ново и безопасно стерилизирано оборудване. Твоя специалист ще ти осигури продукти, които ще облекчат и ускорят процеса на възстановяване на твоята кожа.

Различни специалисти в областта са помогнали при създаване на тези целенасочени продукти, избирайки съставки, които гарантират сигурно антибактериално и лечебно действие за нови дермални и ендодермални пиърсинги, независимо от мястото на което са локализирани.

Tattoo Goo е водеща марка и една от най-старите специализирани в грижата за тату и пирсинг индустрията.

Продуктите са разработени и произведени от професионалисти, използващи своя опит и знания, за да създадат за Вас продукт на който да можете да се доверите.

Свържи се с нас директно

Име (задължително)

Email (задължително)

Съобщение